vyrobky
vyrobky


Foie gras bloc s celými kúskami pečene

Paštéta z výkrmovej kačacej pečene s celými kúskami

500 g

Tradičná francúzska receptúra.

Paštéta z výkrmovej kačacej pečene, delikátne korenená a jemne parfumovaná Armagnacom. Výrobok je obohatený o celé kúsky výkrmovej pečene, ktoré tvoria min. 30% výrobku. Pomalé varenie garantuje zachovanie všetkých senzorických vlastností typických pre túto pochúťku.  Celé kúsky pridanej pečene sú na reze jasne viditeľné a tvoria pekné mramorovanie. Paštéta je vyrobená z výkrmovej pečene extra kvality.

Rady na prípravu a skladovanie

  • Polokonzerva
  • Konzerva
  • Zloženie
  • Výživové údaje

Výrobok vyberieme z chladničky 15 minút pred podávaním. Ponoríme na 15 sekúnd do teplej vody. Zahriatou špičkou noža oddelíme výrobok od obalu a vyklopíme na dosku. Krájame zahriatym tenkým nožom bez zúbkov, prípadne nástrojom na krájanie foie gras – lýrou. Podávame s hriankami a sladkou zaváraninou, ideálne figovým lekvárom alebo sladkým cibuľovým čatní. Polosladké alebo sladké víno tokajského typu vhodne doplní chuťový zážitok z konzumácie tejto pochúťky. Po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote 0° - 4° C

Pred konzumáciou umiestnime výrobok na 1 hodinu do chladničky Manipulácia s výrobkom, servírovanie a podávanie je rovnaké ako pri polokonzervovanom spracovaní. Po otvorení uchovávajte v v chladničke pri teplote 0° - 4° C a urýchlene skonzumujte.

Výkrmová kačacia pečeň, celé kúsky výkrmovej kačacej pečene 30%, voda, Armagnac, soľ, čierne korenie, cukor

na 100 g: Energia: 2011kJ/488 kcal, Tuky: 50 g, - z toho nasýtené mastné kyseliny: 21 g, Sacharidy: 3,1 g, - z toho cukry: 0,9 g, Bielkoviny: 6,0 g, Soľ: 1,1 g.



  • Foie gras entier

    celé kúsky výkrmovej kačacej pečene

  • Foie gras entier rad Bistro

    celé kúsky výkrmovej kačacej pečene

  • Foie gras bloc

    Paštéta z výkrmovej kačacej pečene

  • Foie gras bloc s celými kúskami pečene

    Paštéta z výkrmovej kačacej pečene s celými kúskami

  • Foie gras bloc rad Bistro

    Paštéta z výkrmovej kačacej pečene


TOP