eshop
eshop


Foie gras bloc rad Bistro

Paštéta z výkrmovej kačacej pečene

50 g - + ks

7,80

Do košíka

Tradičná francúzska receptúra.

Výrobok vyberieme z chladničky 15 minút pred podávaním. Otvoríme potiahnutím červeného jazýčka na gumičke, čím narušíme vákuum a následne uvoľníme kovový klip. Zahriatou špičkou noža oddelíme výrobok od skla a vyklopíme na dosku. Krájame zahriatym tenkým nožom bez zúbkov, prípadne nástrojom na krájanie foie gras – lýrou. Podávame s hriankami a sladkou zaváraninou, ideálne figovým lekvárom alebo sladkým cibuľovým čatní. Polosladké alebo sladké víno tokajského typu vhodne doplní chuťový zážitok z konzumácie tejto pochúťky. Po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote 0° - 4° C

Rady na prípravu a skladovanie

  • Polokonzerva
  • Konzerva
  • Zloženie
  • Výživové údaje

Výrobok vyberieme z chladničky 15 minút pred podávaním. Otvoríme potiahnutím červeného jazýčka na gumičke, čím narušíme vákuum a následne uvoľníme kovový klip. Zahriatou špičkou noža oddelíme výrobok od skla a vyklopíme na dosku. Krájame zahriatym tenkým nožom bez zúbkov, prípadne nástrojom na krájanie foie gras – lýrou. Podávame s hriankami a sladkou zaváraninou, ideálne figovým lekvárom alebo sladkým cibuľovým čatní. Polosladké alebo sladké víno tokajského typu vhodne doplní chuťový zážitok z konzumácie tejto pochúťky. Po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote 0° - 4° C

Pred konzumáciou umiestnime výrobok na 1 hodinu do chladničky Manipulácia s výrobkom, servírovanie a podávanie je rovnaké ako pri polokonzervovanom spracovaní. Po otvorení uchovávajte v v chladničke pri teplote 0° - 4° C a urýchlene skonzumujte.

Výkrmová kačacia pečeň 90%, voda, Armagnac, soľ, čierne korenie, cukor

na 100 g: Energia: 1999kJ/458 kcal, Tuky: 50 g, - z toho nasýtené mastné kyseliny: 21 g, Sacharidy: 2,3 g, - z toho cukry: 0,9 g, Bielkoviny: 6,0 g, Soľ: 1,3 g.



« návrat na ponuku

TOP